Fotoğraf kredisi: Better Cotton/Carlos Rudiney. Yer: SLC Pamplona Çiftliği, Cristalina, Goiás, Brezilya. 2023. Açıklama: Diego André Goldschmidt, Tarımsal Üretim Koordinatörü ve Cristian Elias Wolfart, SLC Agrícola Toprak İşleme Koordinatörü.

yayınladığımız için mutluyuz Yıllık Rapor 2022-23 Bu hafta. Yıllık rapor, Better Cotton'un geçen yıl hedeflerimize doğru kaydettiği ilerlemeyi yansıtmak, saha ve pazardaki başarıları ve zorlukları araştırmak ve önemli mali bilgileri paylaşmak için önemli bir fırsat sunuyor.

Bu raporda şunu görüyoruz:

• 2022-23 pamuk sezonunda, Better Cotton programı 2.8 ülkede 22 milyondan fazla pamuk çiftçisine ulaştı
  • 2.2 milyon lisanslı çiftçi büyüdü 5.4 milyon ton Better Cotton – bu, küresel pamuk üretiminin %22'sini oluşturuyordu ve önceki sezona göre %15'lik bir üretim artışına denk geliyordu
  • 2022 olarak, Better Cotton'un üye sayısı 2,563'e ulaştı. Better Cotton Platformunun üye olmayan kullanıcı sayısı ilk kez 10,000'i aşarak 11,234 tedarikçiye ulaştı
  • Perakendeci ve Marka Üyeleri 2.6 milyon ton Better Cotton tedarik etti – küresel pamuk üretiminin %10’undan fazlasını oluşturuyor

2022-23 Yıllık Raporumuz, bu verilerin yanı sıra 2022-23 mali yılındaki en büyük çabalarımızdan bazılarını inceliyor. İşlemi sonlandırdık İlkeler ve Kriterler v3.0, ve Etki Hedeflerimizi başlattık 2030 Stratejimiz için. Ayrıca tamamı önümüzdeki haftalarda piyasaya sürülecek olan yeni Gözetim Zinciri modelleriyle bir İzlenebilirlik Çözümü üzerinde çalışıyoruz.

Küresel pamuk sektöründeki etkimizi derinleştirmeye odaklanmak için güçlü bir temel oluşturduk. Raporu okuyacağınızı ve sürdürülebilir pamuk üretiminde görmekten heyecan duyduğumuz ilerleme hakkında daha fazla bilgi edineceğinizi umuyoruz.

7.52 MB

Better Cotton 2022-23 Yıllık Raporu

Geçen yıl ve pamuk sezonunun önemli Better Cotton güncellemelerini, başarılarını ve zorluklarını paylaşıyoruz.
İndir

Bu sayfayı paylaş