Web tabanlı yıllık raporumuzun lansmanını duyurmaktan heyecan duyuyoruz. NS BCI 2015 Faaliyet Raporu küresel sayılar, üyelik ve ortaklık faaliyetleri, organizasyonel ilerlemenin incelemeleri ve mali tablolarımız hakkında en son güncellemeleri sağlar. 2015 başarılarını ilgi çekici bir şekilde sunmak için etkileşimli ve multimedya içeriğini de entegre ettik.

2015'ten elde edilen önemli başarılar şunları içerir:

¬ª Çiftçiler, beş kıtada 21 ülkede Better Cotton üretti.

¬ª BCI, 1.6 yılına göre %23 artışla dünya çapında 2014 milyon çiftçiye ulaştı.

¬ª Lisanslı BCI çiftçileri, bir önceki yıla göre %2.6 artışla 34 milyon MT Better Cotton üretti.

¬ª Üyelik ve perakende satın alma sırasıyla %50 ve %115 arttı.

¬ª İlgili, tutarlı ve erişilebilir kalmasını sağlamak için standart sistemimizin resmi bir incelemesini başlattık.

¬ª BCI ve ortaklarımız, Better Cotton Fast Track Programı (BCFTP) aracılığıyla sekiz ülkede 12 çiftlik projesini destekleyen yaklaşık ‚Ǩ70 milyon yatırım yaptı.

Rapor ayrıca aşağıdaki dinamik özellikleri içerir:

¬ª 2015'te öne çıkanları özetleyen bir video.

¬ª Better Cotton ülkelerinin önemli noktalarını ve küresel erişim rakamlarını gösteren iki etkileşimli harita.

¬ª Üyelik ve satın alma büyümesinin yanı sıra finansal bilgileri detaylandıran dinamik grafikler.

İletişim ve Kaynak Yaratma Direktörü Paola Geremicca, “Bu yıl hedeflerimize ulaşmamızda ve Better Cotton'u 2020 yılına kadar sorumlu bir ana ürün haline getirmemizi sağlamada çok önemli bir rol oynadıkları için ortaklarımıza, fon sağlayıcılarımıza, üyelerimize ve BCI personeline teşekkür ediyoruz” dedi.

BCI, hasat verilerini bizim aracılığımızla raporlamaya devam edecektir. 2015 Hasat Raporu bu, her ülke için hasat sonuçlarının kesinleştiği yıl boyunca sürekli olarak yayınlanır.

Bu sayfayı paylaş