Geçen hafta Brüksel'deki BCI Küresel Pamuk Konferansı'nda başlatılan BCI 2017 Faaliyet Raporu Better Cotton'un 14'ya göre %2'lik bir artışla artık küresel pamuk üretiminin %2016'ünü oluşturduğunu ortaya koyuyor.

Faaliyet Raporu, küresel pamuk üretimini onu üreten insanlar için daha iyi, içinde büyüdüğü çevre için daha iyi ve sektörün geleceği için daha iyi hale getirmek için birlikte çabalarken, dünyanın dört bir yanından BCI Çiftçilerinin, ortaklarının, üyelerinin ve paydaşlarının başarılarını kutluyor. .

2016-2017 pamuk sezonunda 1.3 ülkedeki 21 milyon lisanslı BCI Çiftçisi 3.3 milyon metrik ton Better Cotton tiftiği üreterek rekor düzeyde daha sürdürülebilir bir şekilde üretilen pamuğun küresel tedarik zincirine girmesini sağladı.

Yıllık Raporda öne çıkanlar:

• Bir al dünya turu ve daha sürdürülebilir pamuk üretiminin kalbindeki üç kişiyle tanışın. Cinsiyet eşitsizliğine meydan okumaktan yenilikçi sürdürülebilir tarım uygulamalarını uygulamaya kadar, pamuk üretimini Mozambik, Pakistan ve Çin'deki BCI Çiftçileri ve Uygulama Ortaklarının bakış açısından deneyimleyin.
  • BCI'nın küresel erişimi hakkında bilgi edinin Küresel Hasat Raporu Küresel ve ülke düzeyindeki rakamların yanı sıra Better Cotton Standart Sistemindeki güncellemeleri sağlayan bölüm.
  • BCI Ortakları ve Üyelerinin – Alliance for Water Stewardship, GAP Inc. ve Spectrum International – “Paydaş Soru-Cevapları ve Podcast'leri'özelliği.
  • BCI finansman modelini ve yatırım mekanizmalarını anlayın, “Better Cotton Büyüme ve İnovasyon Fonu' ve "Finansal Ayak İzi' raporun bölümleri.

İnteraktif raporda BCI 2017 Faaliyet Raporunun tamamını keşfedin mikrosite. İndirmek için bir PDF sürümü mevcuttur.

BCI'yi destekleyerek ve katılarak Better Cotton'u sürdürülebilir bir ana ürün olarak geliştiren ve değişimi yönlendiren tüm kararlı paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Bu sayfayı paylaş