Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της ετήσιας έκθεσής μας που βασίζεται στο διαδίκτυο. ο Ετήσια Έκθεση BCI 2015 παρέχει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις σχετικά με τους παγκόσμιους αριθμούς, τις δραστηριότητες μελών και συνεργασιών, αξιολογήσεις της προόδου του οργανισμού και τις οικονομικές μας καταστάσεις. Έχουμε επίσης ενσωματώσει διαδραστικό περιεχόμενο και περιεχόμενο πολυμέσων για να παρουσιάσουμε τα επιτεύγματα του 2015 με ελκυστικό τρόπο.

Τα βασικά επιτεύγματα από το 2015 περιλαμβάνουν:

¬ª Οι αγρότες παρήγαγαν Καλύτερο βαμβάκι σε 21 χώρες σε πέντε ηπείρους.

¬ª Η BCI έφτασε τα 1.6 εκατομμύρια αγρότες παγκοσμίως, σημειώνοντας αύξηση 23% από το 2014.

¬ª Οι αδειοδοτημένοι αγρότες της BCI παρήγαγαν 2.6 εκατομμύρια τόνους καλύτερου βαμβακιού, αύξηση 34% από το προηγούμενο έτος.

¬ª Οι προμήθειες μελών και λιανοπωλητών αυξήθηκαν κατά 50% και 115%, αντίστοιχα.

¬ª Ξεκινήσαμε μια επίσημη αναθεώρηση του τυπικού μας συστήματος για να διασφαλίσουμε ότι παραμένει σχετικό, συνεπές και προσβάσιμο.

Η BCI και οι συνεργάτες μας επένδυσαν σχεδόν 12 εκατομμύρια € μέσω του Προγράμματος Better Cotton Fast Track (BCFTP), υποστηρίζοντας 70 αγροτικά έργα σε οκτώ χώρες.

Η αναφορά περιλαμβάνει επίσης τα ακόλουθα δυναμικά χαρακτηριστικά:

¬ª Ένα βίντεο που συνοψίζει τις καλύτερες στιγμές του 2015.

¬ª Δύο διαδραστικοί χάρτες που απεικονίζουν τις καλύτερες στιγμές της χώρας και τα στοιχεία παγκόσμιας απήχησης.

¬ª Δυναμικά γραφήματα που περιγράφουν λεπτομερώς την αύξηση των μελών και των προμηθειών καθώς και οικονομικές πληροφορίες.

«Ευχαριστούμε τους εταίρους, τους χρηματοδότες, τα μέλη και το προσωπικό της BCI που έπαιξαν τόσο κρίσιμο ρόλο στην επίτευξη των στόχων μας φέτος και μας τοποθέτησαν να κάνουμε το Better Cotton ένα υπεύθυνο βασικό προϊόν μέχρι το 2020», σχολίασε η Paola Geremicca, Διευθύντρια Επικοινωνίας και συγκέντρωσης χρημάτων.

Η BCI θα συνεχίσει να αναφέρει δεδομένα συγκομιδής μέσω της εταιρείας μας Έκθεση Συγκομιδής 2015 που κυκλοφορεί σε κυλιόμενη βάση καθ' όλη τη διάρκεια του έτους όταν οριστικοποιηθούν τα αποτελέσματα της συγκομιδής για κάθε χώρα.

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα