Ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα στο Παγκόσμιο Συνέδριο Βαμβακιού της BCI στις Βρυξέλλες, το Ετήσια Έκθεση BCI 2017 αποκαλύπτει ότι η Better Cotton αντιπροσωπεύει πλέον το 14% της παγκόσμιας παραγωγής βαμβακιού, μια αύξηση 2% σε σχέση με το 2016.

Η ετήσια έκθεση γιορτάζει τα επιτεύγματα των BCI Farmers, συνεργατών, μελών και ενδιαφερόμενων μερών από όλο τον κόσμο, καθώς προσπαθούμε μαζί να κάνουμε την παγκόσμια παραγωγή βαμβακιού καλύτερη για τους ανθρώπους που το παράγουν, καλύτερο για το περιβάλλον στο οποίο αναπτύσσεται και καλύτερο για το μέλλον του κλάδου .

Την εποχή του βαμβακιού 2016-2017, 1.3 εκατομμύρια αδειοδοτημένοι αγρότες της BCI σε 21 χώρες παρήγαγαν 3.3 εκατομμύρια μετρικούς τόνους Better Cotton lint, επιτρέποντας σε ένα επίπεδο ρεκόρ βαμβακιού που παράγεται πιο βιώσιμα να εισέλθει στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού.

Σημαντικά σημεία της Ετήσιας Έκθεσης:

• Πάρτε μια περιοδεία σε όλο τον κόσμο και συναντήστε τρία άτομα στην καρδιά της πιο βιώσιμης παραγωγής βαμβακιού. Από την αμφισβήτηση της ανισότητας των φύλων έως την εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών βιώσιμης γεωργίας, βιώστε την παραγωγή βαμβακιού από την οπτική γωνία των αγροτών της BCI και των εταίρων υλοποίησης στη Μοζαμβίκη, το Πακιστάν και την Κίνα.
  • Μάθετε για την παγκόσμια απήχηση της BCI στο Global Harvest Report ενότητα, η οποία παρέχει στοιχεία σε παγκόσμιο επίπεδο και σε επίπεδο χώρας, καθώς και ενημερώσεις για το Better Cotton Standard System.
  • Ακούστε από πρώτο χέρι τους συνεργάτες και τα μέλη της BCI – Alliance for Water Stewardship, GAP Inc. και Spectrum International – καθώς μιλούν για τη συμμετοχή τους στο «Ερωτήσεις και απαντήσεις ενδιαφερομένων και Podcast' χαρακτηριστικό.
  • Κατανόηση του μοντέλου χρηματοδότησης του BCI και των επενδυτικών μηχανισμών, όπως επισημαίνεται στο «Καλύτερο Ταμείο Ανάπτυξης και Καινοτομίας Βαμβακιού' και "Οικονομικό Αποτύπωμαενότητες της έκθεσης.

Εξερευνήστε την πλήρη Ετήσια Έκθεση 2017 της BCI σχετικά με τη διαδραστική έκθεση microsite. Μια έκδοση PDF είναι διαθέσιμη για λήψη.

Ευχαριστούμε όλους τους δεσμευμένους μετόχους μας, οι οποίοι, υποστηρίζοντας και συμμετέχοντας στην BCI, αναπτύσσουν το Better Cotton ως βιώσιμο βασικό προϊόν και οδηγούν στην αλλαγή.

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα